Стало відомо про те, що російські окупанти почали розсилати українцям погрози. Ні в якому разі не можна в це вірити, і ігноруйте текст з подібним змістом.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Генерального штабу Збройних сил України в соціальних мережах.

На даний момент спецслужби Росії почали залякувати українських військових, і зробили розсилку на їх особисті номери телефонів з погрозами. Загарбники розуміють, що українці боротимуться за свої землі до кінця, тому й приступили до шантажу.

У повідомленнях, які приходять на номери телефонів, вони закликають зрадити присягу, скласти зброю, а також здатися в полон, або ж перейти воювати на бік ворога.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Посилюються загрози персональними даними (прізвища та імені особи, коду платника податків, місця реєстрації та іноді даними про чисельність і склад сім'ї). Розсилка йде через SMS, а також через мобільні месенджери "Telegram", "Viber", "Сигнал" або "Whatsapp".

Провокація, фото: скріншот
Провокація, фото: скріншот

Загарбники стверджують, що вони знайшли точне місце розташування військового, і якщо він продовжить службу в Збройних силах України, то за місцем проживання його сім'ї будуть спрямовані ракетні удари. Це робиться в першу чергу для того, щоб дестабілізувати моральний дух бійця, і посіяти сумніви.

Все це не більше, ніж маніпуляція людською психікою, і вестися на це не потрібно. Довіряйте тільки перевіреним джерелам інформації.

Скрін, відео YouTube телефон
Скрін, відео YouTube телефон

Нагадаємо, що Арестович повідомив про можливі ускладнення на передовій: найскладніші напрямки

Раніше повідомлялося, що російські окупанти вирішили побудувати "бізнес" на мародерстві, але бажання красти виявилося сильнішим

Також, герої не носять маски: боєць ЗСУ ризикнув життям, щоб вивести з-під посиленого обстрілу десять поранених товаришів