Стало відомо про те, що російські окупанти почали опитувати жителів Авдіївки. Чому ні в якому разі не можна говорити їм правду.

Про це повідомила прес-служба Авдіївської міської Військової адміністрації.

Справа в тому, що російські окупанти йдуть на самі нелюдські злочини проти українського народу. Для них життя людей нічого не варте, і це вони доводять своїми діями.

Обстріли в Авдіївці, фото Новинарня
Обстріли в Авдіївці, фото Новинарня

Вони обдзвонюють жителів Авдіївки, запитують адресу і кількість людей в будинку, після чого починають їх обстрілювати. Не можна вестися на ці провокації, адже це може зберегти вам життя.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Росіяни тероризують жителів Авдіївки. І придумали для цього новий спосіб, з яким раніше в нашому місті не доводилося стикатися. Дзвонять з невідомого номера, запитують адресу і чи багато людей знаходиться в будинку (запитують безпосередньо, як давні знайомі, і переживають за долю міста). Людина відповідає. Через кілька хвилин після дзвінка цей будинок накриває ворожа артилерія", - йдеться в повідомленні.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

У прес-службі міста зазначили, що є вже кілька офіційно підтверджених таких випадків.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Росія напала на Україну 24 лютого. Відтоді життя громадян змінилося раз і назавжди. Люди були змушені покинути свій будинок, і шукати більш безпечний притулок. Весь світ активно спостерігає за ситуацією в країні зараз, і світові лідери активно підтримує нас військовим і матеріальним шляхом.

Нагадаємо, що український генерал Дмитро Красильников про необхідність важкого озброєння

Раніше повідомлялося, що Путін знову підтягнув важку зброю залізницею, щоб знищувати українські міста, чим вдарять цього разу

Також, воїн ЗСУ Михайло Попов хотів одружитися на красуні, вийшовши з "Азовсталі", але війна знищила плани