У соціальній мережі розмістили свіжу публікацію, в якій йде мова про потонулому російському крейсері. З'явилися відомості про те, що міністр оборони України Олексій Юрійович Резніков придумав відмінне застосування затонулої військової техніки окупантів.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі "Цаплієнко"

Вже всі українці в курсі про те, що легендарний російський військовий корабель пішов на дно. Флагман, яким росіяни залякували практично весь світ, більше не здатний навіть плавати.

"Міністр оборони Олексій Резніков запропонував використовувати затонулий ракетний крейсер «Москва» у якості локації для дайвингу після української перемоги", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Варто відзначити, що міністр оборони України проявив незвичайну креативність з такою пропозицією. Те, що ЗСУ змогли знищити таку серйозну бойову одиницю, дуже сильно зіграло на руку Україні. А жителі росії навпаки, отримали максимальну деморалізацію.

У багатьох чатах і Telegram-каналах можна побачити, як жителі росії буквально почали плакати через таку серйозну втрату.

По закінченню війни крейсер "Москва" буде використовуватися в цілях розваг для туристів і місцевих жителів.

Нагадавши, українцям розповіли, що робити, якщо їм не виплатили пенсію.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Польща оголосила, що ввела ембарго на російське вугілля.

Також портал "Знай" писав, що у мережі пояснили, чому російські чиновники масово почали використовувати свої літаки.