Лукашенко, який 22 лютого казав, що українці бігають з дерев'яними автоматами, схоже почав про щось здогадуватись та давати задню. У черговому інтерв'ю він заявив, що українські військові ще та сила.

У інтерв'ю, яке розмістило декілька телеграм-каналів, Лукашенко запевняє, що українські військові готові за Україну "знести голову!" будь-кому.

Лукашенко. Фото: Instgaram
Лукашенко. Фото: Instgaram

"Я впевнений, українські військові знесуть голову будь-кому. Я не кажу там нацики, не нацики. Слухайте, це питання філософське. Військові України знесуть голову будь-кому, особливо нацики, як дехто їх називає, які хочуть мати "самостійну, вільну Україну"... Вони знесуть голови всім, хто сьогодні хоче розчленувати Україну"

- заявив Лукашенко.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нові заяви звучать після того, як ще на минулому тижні лукашенко оголошгував про створення оперативного командування для військ на кордоні з Україною, та купівлю російських С-400 та "Іскандерів" і навіть про створення "народного ополчення".

Олександр Лукашенко. Фото: скрін youtube
Олександр Лукашенко. Фото: скрін youtube

Українці вже встигли пожартувати, натякаючи на Овсяннікову та Нєвзорова, що, мовляв, лукашенко теж захотів різко українське громадянство.

Нагадаємо, раніше ми писали, що тарологиня розповіла, хто заважатиме Білорусі після відходу диктатора.

Як повідомляв портал "Знай.ua", психолог Андрій Жельветро розповів, як поводитися жінкам, чиї чоловіки пішли на війну.

Також "Знай.ua" писав, що кубло колаборантів на Чернігівщині готувалося помагати окупантам у разі наступу.