Стало відомо про те, що російські окупанти створюють на Запорізькій атомній електростанції критичну ситуацію. Не вистачає запчастин і матеріалів.

Про це стало відомо завдяки новим дані від Головного управління розвідки Міністерства оборони України, які опубліковані на сторінках відомства в соціальних мережах.

Вони ставлять під загрозу не тільки Україну, а й весь світ. У разі аварії наслідки будуть плачевними, і доведеться з ними справлятися ще кілька десятків років.

"На Запорізькій АЕС склалася критична ситуація щодо забезпечення стабільної та безпечної роботи станції. Практично відсутні запчастини та витратні матеріали", — йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До слова, коли російські окупанти обстрілювали територію ЗАЕС, поруч з енергоблоком вибухнув снаряд. Стався витік масла, і співробітники були змушені використовувати відпрацьоване масло.

Запорізька АЕС, фото: скріншот з відео
Запорізька АЕС, фото: скріншот з відео

На даний момент російські представники роблять все можливе для того, щоб приєднати Запорізьку АЕС до енергосистеми рф, але, на щастя, на даний момент це практично неможливо. При цьому, вони прекрасно повинні усвідомлювати той факт, що вони там ненадовго, і незабаром Збройні Сили України почнуть контрнаступ по всіх напрямках.

Варто відзначити, що російські солдати, які "охороняють" станцію, розміщені в готелі "Україна", а також займають квартири місцевих жителів, які виїхали з міста Енергодар.

Запорізька АЕС, фото: скріншот з відео
Запорізька АЕС, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що голова офісу президента Єрмак про "неприємні сюрпризи" для російських окупантів

Раніше повідомлялося, що російські окупанти почали масово викрадати чоловіків на тимчасово захоплених територіях: вимагають викуп від 10 до 30 тисяч доларів

Також, російський депутат запропонував брати у полон західних чиновників, що допомагають Україні