Росіяни продовжують створювати пропаганду для свого народу, в яку, на жаль, значна частина народу вірить і далі. Цього разу запросили "бойового екстрасенса".

На їхньому телебаченні показали передачу під назвою "Наш дід Ванга". Там, 86-річний співробітник КДБ з Борисоглібська розповів про те, як буде проходити війна, і більше того, назвав нібито дату, коли Україна може підписати капітуляцію. Роблять все для того, щоб заспокоїти народ у зв'язку з тривалими бойовими діями.

Автори даного випуску з самого початку, звичайно ж заявили, що Іван Фомін володіє "унікальним даром", і при цьому є колишнім працівником КДБ, щоб якомога більше людей повірили в його маячні.

Про Володимира Зеленського він заявив, що той раптово втече в Польщу, або ж Литву, і при цьому дуже переживає.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Російські пропагандисти, фото: скріншот з відео
Російські пропагандисти, фото: скріншот з відео

"Не бачить результату, заплутався. Він піддається, можна управу знайти. Натиснути на нього можна, він погодиться. Своєю нестійкою психікою він похід на Байдена. Відмовиться від президентства, там встановиться новий режим, і навіть на його місце висунутий претендента. Думаю ось, до вересня. Ось, у вересні має стихнути" - почав розповідати"бойовий екстрасенс". Повторимося, що величезна кількість росіян повірить в цю пропаганду, тому знову заспокояться, і будуть сидіти мовчки, не засуджуючи те, що відбувається в світі.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Вони не усвідомлюють, що Україна вже виграла цю війну, залишилося тільки вигнати окупантів з наших земель. Ті в свою чергу намагаються втриматися на позиціях.

Нагадаємо, що Дмитро Кулеба відповів Еммануелю Макрону на заклики зберегти обличчя Путіну

Раніше повідомлялося, що виснажені і деморалізовані: російські загарбники знижують темпи наступу

Також, пропагандисти намагаються домогтися відставки Валерія Залужного методом захоплення, продовжують деморалізувати росіян