У Башкортостані, Республіці входить до складу Росії, співробітників лікарень примушують перераховувати частину зарплати нібито для допомоги жителям "ЛНР". Про це повідомляє telegram-канал "Утро февраля".

Ще з 2014 року Росія розкидається заявами про "порятунок" російськомовних громадян на території України. За 8 років війни окупанти придумали так звані "ЛНР" і "ДНР", захопили Крим. І там, і там людей звільнили хіба що від нормального життя. Країна-агресор привела раніше процвітаючі регіони України до занепаду і злиднів.

"ЛНР". Фото: скрін youtube
"ЛНР". Фото: скрін youtube

З початком війни рф, мабуть, не в змозі виділяти хоч якісь копійки для підтримки "ЛДНР", тому вирішила зробити це за рахунок простих людей. Так, в Республіці Башкортостан, що входить до складу рф, співробітників лікарень змушують віддавати частину зарплати. Гроші обіцяють направити на допомогу "ЛНР". Втім, з упевненістю можна сказати, що вони потраплять хіба що в кишені чиновників або підуть на фінансування війни.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"Співробітників лікарень в Башкортостані зобов'язують перерахувати частину своєї зарплати на допомогу жителям міста Красний Луч в так званій ЛНР", - повідомляє telegram-канал.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Скоро буду автомати збирати-розбирати ногами": морпіх, який дивом уцілів на Азовсталі, розповів через що він пройшов.

Також наш портал інформував, прикордонник Ігор після 20 років служби вийшов у запас ЗСУ, але мрії про щасливе життя з синами зруйнувала рф: "Я тут, щоб захистити".

Крім того, наш портал повідомляв, з порожнім візком біля прилавків: дружбана Путіна Анатолія Чубайса помітили в одному з супермаркетів Кіпру.