Дочка російського журналіста Олександра Неврозова, який напередодні отримав українське громадянство, відзначилася проросійськими висловлюваннями, зокрема закликала не віддавати на обмін захисників Маріуполя. Про це стало відомо з її публікацій у соцмережі.

За указом Володимира Зеленського Олександр Неврозов отримав громадянство України. Сам російський журналіст вже прокоментував це і підтвердив, що має намір боротися за правду на боці України.

Олександр Неврозов. Фото: скрін youtube
Олександр Неврозов. Фото: скрін youtube

Так, через кілька днів стало відомо, що дочка Неврозова явно не розділяє позицію батька. У соцмережах дівчина розповідає про "нацистів" в Україні і звинувачує ЗСУ в ударі по вокзалу в Краматорську, який вчинила росія.

"У центрі Києва українська влада влаштувала показуху "знищеної російської техніки". Серед металу є уламок української ракети" Точка У", яка вбила мирних жителів у Краматорську. Цинічність і мерзота нацистського керівництва і української пропаганди не знає меж", - йдеться в одній з публікацій доньки журналіста.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Скрін публікації
Скрін публікації

Крім того, дочка Олександра Неврозова виступає проти обміну захисників Маріуполя, заявляючи, що нібито саме вони знищили все місто.

Скрін публікації
Скрін публікації

Раніше Знай повідомляв, українські військові відмовляються переходити на бік окупантів, залишаються вірними до кінця: а ось у поліції великі проблеми.

Також наш портал інформував, окупанти підготували жорстоку провокацію в Чорному морі: запускають ракети ховаючись за цивільними суднами.

Крім того, наш портал повідомляв, у Китаї незадоволені тиском Росії стосовно економічної підтримки: допомогли б, але бояться санкцій.