Пішов другий місяць війни, і ця проста істина почала доходити навіть до отруєних пропагандою громадян країни-агресора, які знаходяться поки ще вдома. Про те, який настрій панує у військових частинах Росії, розповів терорист Ігор Гіркін-Стрєлков, пише портал Стіна.

За його словами, у нього є інформація про те, що в багатьох підрозділах і частинах рашистів масово розривають контракти після того, як дізнаються про намір відправити їх в Україну. Русня відкрито заявляє, що хотіла служити в "мирній армії", але нинішній стан речей їх не влаштовує.

Терорист продовжує міркувати на тему того, що таким військовим можуть зробити за їх рішення, і приходить до висновку, що абсолютно нічого – просто звільнять з армії. У той же час Гіркін-Стрєлков констатує, що людина фактично людина дезертує, скоює військовий злочин, але покарати його ніхто не може, оскільки війни юридично немає, хоча за фактом саме вона в Україні зараз триває.

В результаті не діють закони воєнного часу, а значить рашистів просто немає можливості утримати в армії і перешкодити їм звільнитися, замість того, щоб відправлятися на вірну смерть в чужу країну.

Це дуже важливо розуміти багатьом безмозким рашистам, яких залякують незрозумілими "наслідками" їх відходу з армії, примарними санкціями і покараннями. Насправді ніхто просто не має ніякої можливості заборонити їм врятувати своє життя замість того, щоб стати "гарматним м'ясом" в жахливій безглуздій війні.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще