На окремих напрямах фронту російські формування значно знизили темп наступу.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube

"Російські окупанти не припиняють ведення наступальних дій у Східній операційній зоні та продовжують завдавати ракетних і авіаційних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на території України.", - говориться у повідомленні.

Як повідомляють військові, зараз просування ворожих військ значно знизились на Донецькому напрямку через виснаження та низький морально-психологічний стан.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Зокрема ворог продовжує утримувати позиції на Харківському напрямі. Російські війська обстріляли населені пункти Глибоке, Російські Тишки, Старий Салтов та Черкаські Тишки.

Також ворожі війська намагаються просунутись та взяти під контроль лівий берег річки Сіверський Донець у районі населеного пункту Старий караван - це Лиманський напрямок.

При цьому основні зусилля противник зосереджує на Сєвєродонецькому та Бахмутському напрямках.

Ворог веде позиційну оборону на Південнобузькому напрямку. При цьому загарбники бояться супротиву місцевого населення, яке наростає у Херсонській області, що змушує окупантів пересуватися з великою кількістю охорони в броньованих машинах.

.