Бійці ЗСУ продемонстрували професіоналізм і силу російським окупантам, які приїхали на передову, щоб відзняти черговий репортаж про "непереможну" армію рф. Кадри опубліковані в мережі доводять, що карма досягне кожного злочинця.

Російські пропагандисти обожнюють знімати постановочні репортажі, де "брязкають зброєю", показуючи яка росія "непереможна і велика". Так, цього разу "журналісти" прибули на лінію фронту, де вирішили показати, як окупанти ведуть вогонь з важкої вогнеметної системи по позиціях ЗСУ.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Важка вогнеметна система. Навіть з активними навушниками це дуже голосно. Я не уявляю, що відбувається в місці, куди ці ракети потрапляють", - коментує постріл пропагандист.

Пропагандист. Фото: скрін youtube
Пропагандист. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Втім, відзняти репортаж не вдалося. Приблизно через 40 секунд бійці ЗСУ відповіли окупантам. Снаряд прилетів недалеко від пропагандистів і змусив їх сильно понервувати. До слова, професіоналізм українських захисників відбив у "журналістів" бажання дозняти ролик. Вони панічно занурилися в автомобіль і втекли.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у рф дефіцит голлівудських фільмів замінять власними серіалами, українці не змусили себе чекати: "Чорнобаївська різанина..."

Також наш портал інформував, російські окупанти почали масово викрадати чоловіків на тимчасово захоплених територіях: вимагають викуп від 10 до 30 тисяч доларів.

Крім того, наш портал інформував, у Пенсійному фонді України повідомили про зміну порядку обчислення стажу окремої категорії осіб: які документи треба надати.