Президент України Володимир Зеленський підбив підсумки на 100-й день російського вторгнення. Він заявив, що ЗСУ зробили все, щоб противник не досяг ніякої стратегічної мети. Про це гарант написав на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Володимир Зеленський зазначив, що за 100 днів війни російські окупанти не досягли ніякої стратегічної мети і лише громили міста, руйнуючи будинки і вбиваючи мирних.

Володимир Зеленський. Фото: YouTube
Володимир Зеленський. Фото: YouTube

"100 днів нашої боротьби. 100 днів єдності і незламного духу. За цей час ворог так і не зміг досягти ніякої стратегічної мети, але намагався вимістити своє безсилля на цивільній інфраструктурі і людях", - поділився президент.

Президент підкреслив, що за час вторгнення українці зробили те, що раніше здавалося неможливим - зупинили "другу армію світу". Противник продовжує отримувати гідну відсіч, а Україна все ближче до перемоги і дня, коли світ знову буде відновлений.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Україна ж за ці 100 днів зробила те, що здавалося неможливим, у що багато хто не хотів вірити. Ми зупинили "другу армію світу", звільнили частину своїх територій і продовжуємо давати гідну відсіч окупантам. Дякую всім, завдяки кому Україна вистояла і продовжує відстоювати своє вже сотий день. Переможемо!",- заявив Зеленський.

Раніше Знай повідомляв, незважаючи на воєнний стан українці продовжують купувати нові машини: топ-5 популярних моделей.

Також наш портал інформував, глава офісу президента Єрмак про" неприємні сюрпризи "для російських окупантів: "Точно не сподобаються".

Крім того, ми писали, російські окупанти почали масово викрадати чоловіків на тимчасово захоплених територіях: вимагають викуп від 10 до 30 тисяч доларів.