Стало відомо про те, що в Китаї почали обурюватися вимогами Росії стосовно економічної підтримки. Що про це говорять експерти.

Новий матеріал з доказами опублікувало видання The Washington Post.

Російські офіційні особи все частіше висувають Китаю вимоги в особі економічної підтримки. Вони нагадують Пекіну, що ті обіцяли до початку війни підтримувати Кремль у всіх питаннях.

При цьому, китайські лідери не проти допомогти своїм сусідам, однак, намагаються зробити це так, щоб міжнародні санкції не торкнулися і їх.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Окупанти вже двічі намагалися знайти нові форми обміну економічною підтримкою, які китайський чиновник назвав «напруженими».

"Китай знаходиться в глухому куті, оскільки він прагне допомогти своєму найважливішому стратегічному партнеру, який спровокував війну, яка, як не очікувалося, йде вже четвертий місяць", — цитує китайських і американських офіційних осіб The Washington Pos.

Санкції обмежили можливості китайців, і все частіше вони почали засуджувати повномасштабну війну в Україні, закликаючи це зупинити.

Китайський і російський президенти, фото: вільне джерело
Китайський і російський президенти, фото: вільне джерело

Крім того, існує думка, що офіційний Пекін знав про те, що незабаром може початися війна, і навіть попросили Путіна відстрочити напад на деякий час, поки не закінчаться Зимові Олімпійські ігри. Але, це всього лише здогади експертів.

санкції
санкції

Нагадаємо, що піротехніки ДСНС показали страшну знахідку, яку діти знайшли в пісочниці: могла вбити всіх на місці

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський звернувся до українців із загону "диванних військ": вказують, як потрібно воювати

Також, український артилерійський паркпоповнився новими САУ від американців: які особливості у M109A6 Paladin