Окупанти не хвилюються, що їхні розмови можуть бути перехоплені, та викладають у розмовах цікаві деталі, СБУ та ГУР оприлюднює деякі розмови, щоб дати усвідомлення українцям, з ким доводиться воювати за рідну землю.

Цього разу, у розмові оприлюдненій розвідкою на Youtube, двоє "днрівців" обговорюють безлад, який відбувається в їхній частині та відсутність ротації. Один зі співрозмовників розповідає, що українські війська вели обстріл безпосередньо їхнього місцерозташування.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Він упевнений, що це наслідок неадекватних дій спів службовців, які їздять по селах на автомобілі, вилазять на підвищення, щоб "впіймати" Інтернет. В батальйоні масове пияцтво:

"Перший взвод в селі. Від нього вже виє село. Неадеквати".

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Крім того, російські окупанти скаржаться, що окупаційне командування не відпускає нікого на ротацію. А їх самих "мобілізували" навіть попри наявність документів, що засвідчують непридатність до служби в армії:

"105 і 107 полк вже в Донецьку. Але їх не відпускають. Дружини блокують військову частину. Додому їх не відпускають. Навіть то, що нас набрали за "білими білетами", це не порушення в цій ситуації. Наче ми мали попередити, що в мене "білий білет". Тут взагалі цирк. Зараз все одно буду писати скаргу".

Нагадаємо, раніше ми писали, що українка розповіла, як окупанти прозвали її "бабою на Мерседесі" через інвалідний візочок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донеччині священнику УПЦ МП розбомбили дім окупанти, а він зустрів їх хлібом-сіллю.

Також "Знай.ua" писав, що російський депутат запропонував брати в полон західних чиновників, що допомагають Україні.