У Лимані на Донеччині, священник УПЦ МП благословив окупантів, які зруйнували його будинок, а його дружина зустрічала їх з хлібом-сіллю

Зрадником став наставник місцевого Свято-Лаврентіївського храму Ксенії Петербурзької Сергія Фоменка та його дружина Ольга. Дім подружжя російські окупанти знищили під час штурму міста. Про це повідомляють в телеграм-каналі "Народні новини".

Російська артилерія зруйнувала будинок цієї родини, проте вона з радістю зустріла загарбників.

Місцеві розповідають, що Фоменко підтримував бойовиків з угруповання терориста Ігоря Гіркіна-Стрєлкова, що діяли у 2014 році в Красному Лимані і районі. Бойовики жили біля церкви, де їх годували. Поруч з храмом вони встановили блокпост.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Священник навіть затримували правоохоронці за його сприяння терористам. Але це не мало жодних юридичних наслідків для Фоменка.

Нагадаємо, що у березні глава РПЦ Кирило Гундяєв благословив військових РФ на війну проти України. Ім'я Кирила вписане у наступний санкційний список Євросоюзу. У Верховній Раді зареєстрували законопроект щодо заборони РПЦ в Україні.

На Донеччині внаслідок обстрілів російськими загарбниками 1 червня Свято-Успенської Святогірської лаври загинули двоє ченців та черниця.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Гаазі зібралися прокурори щодо воєнних злочинів росії у війні проти України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Рамзан Кадиров розлютився, що пропагандистське телебачення здатне тільки брехати.

Також "Знай.ua" писав, що біженка з України впізнала на фото окупантів речі зі своєї квартири