Журналісти провели експеримент та перевірили на що готові росіяни та українці заради своєї країни. Результат демонструє, наскільки різні наші світогляди.

У росії, коли йшлося про розмови, то перехожі чоловіки ледь не в груди себе били, щоб розповісти, що готові от зараз вже йти в бій. Але коли у журналіста з9являлась папка у яку повинні були записати дані, щоб у разі мобілізації викликати захищати країну, бажання образу пропадало.

Російські боягузи. Фото: Telegram
Російські боягузи. Фото: Telegram

"Та нашо це?", "Ні, на таке не готовий", Нє, ну це точно не зараз", - лунали відмазки рашистів.

Російські боягузи. Фото: Telegram
Російські боягузи. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Українська версія "на що ви готові заради країни?" показала, наскільки різні світогляди мають українці від росіян.

У Черкасах у чоловіків на вулицях запитали, чи готові вони надати свої дані для наступної хвилі мобілізації. Жоден з опитуваних не лише не відмовився, але й вже записався.

Українські сміливі чоловіки. Фото: Telegram
Українські сміливі чоловіки. Фото: Telegram

"На багато чого готовий. Записати можете, в принципі готовий", "На що знадобиться, на те й готовий. А у військоматі я вже зареєстрований. Очікую", "На все готовий. Давайте, записуйте мене", - відповідали українці. У молодого хлопця дівчина запротестувала, але він був незворушний, і сказав, що на мобілізацію готовий і вже готовий йти захищати свою країну.

Українські сміливі чоловіки. Фото: Telegram
Українські сміливі чоловіки. Фото: Telegram

"Я вже все роблю для неї. Я офіційний волонтер, працюю в благодійному фонді з першого тижня", - відповів ще один перехожий.

Нагадаємо, раніше ми писали, що жінки-військові просять нормальну форму, видають чоловічу з трусами на додачу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донеччині священнику УПЦ МП розбомбили дім окупанти, а він зустрів їх хлібом-сіллю.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський звернувся до українців із загону "диванних військ".