Президент України Володимир Зеленський не витримав, і звернувся до"диванних військ України". До людей, які вказують, як потрібно воювати.

Про це стало відомо з нового звернення українського гаранта, яке традиційно публікується на його офіційних акаунтах.

Він закликав народ оцінювати ситуацію по всій лінії фронту, а не тільки в найважчих місцях. Війна-це завжди складно, і ніхто не знає, як правильно вчинити.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

ЗСУ, на відміну від російських окупантів, думають про громадян, і не хочуть допустити величезну кількість жертв. Саме тому потрібно продумати все до дрібниць.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Хочу сьогодні звернутися і до тих, хто намагається, скажімо так, "підганяти" Збройні сили нашої держави або вказувати, як треба наступати і де відкинути ворогів насамперед. Україна цінує кожну думку. Але Україна цінує, перш за все, кожне життя. І це аксіома. І Україна ніколи не буде робити, як Росія, яка кидає людей в пекло боїв тільки тому, що в Москві побажали що-небудь захопити за кілька днів або до певної дати. Наші військові, розвідка, Нацгвардія і всі, хто залучені в оборону держави, поступово, але невідворотно зривають всі плани окупантів"

- каже український президент.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Оцінювати ситуацію потрібно абсолютно по всьому фронту, де зараз йдуть бої, а не тільки в тій частині, де найбільш жорстко.

Найскладнішою ділянкою сьогодні є Сєвєродонецьк, Лисичанськ і Курахове. Відповідно, саме туди спрямована вся увага народу.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що бійці Росгвардії з Краснодара відмовляються повторно їхати на війну в Україну: керівництво і тут кинуло

Раніше повідомлялося, що український артилерійський парк поповнився новими САУ від американців: які особливості у M109A6 Paladin

Також, Експерт пояснив, як деблокувати Чорне море без кораблів НАТО не обійтися