Окупанти здійснюють підступні і жорсткі обстріли Миколаєва, але наші захисники і захисниці продовжують відтісняти ворога і звільняти українську землю.

Василь боронить Миколаївщину вже декілька місяців поспіль. Спочатку було дуже спекотно, обстріли були з різних калібрів та більш інтенсивно.

Військовий ЗСУ Василь. Фото: Telegram
Військовий ЗСУ Василь. Фото: Telegram

"Спочатку били і мінометами, і різною артилерією, яка тільки є. І 120 прилітали, і 152-гі, і Урагани, і касетні бомби, - все що є в них у наявності, - закидують всім", - розповідає Василь. Проте тепер обстріли більш прицільні та періодичні.

На цей час тихо. А поруч — тимчасово окупована Херсонщина. ЗСУ просуваються поступово, та звільняють нашу землю від орків.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

За словами Василя, рашисти вибирають квадрат, та зачищають його. Якщо це село - луплять по селу, якщо це завод - по заводу. Навколо - можна знайти осколки. "На пам'ять", - каже Василь.

Військовий ЗСУ Василь. Фото: Telegram
Військовий ЗСУ Василь. Фото: Telegram

Відомо, що рашистів відтісняють, але вони "огризаються", огризаються жорстко. Але.. Ми на своїй землі. Ми знаємо, чому ми тут і чого хочемо досягти".

Снаряд. Фото: Telegram
Снаряд. Фото: Telegram

Протягом доби, 1 червня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські фашистські війська здійснили 1 атаку. Воїни знищили 38 окупантів, БТР, 2 автівки, 1 ББМ, 1 артилерійську систему, 2 міномети, безпілотник та екіпаж БпАК.

Нагадаємо, раніше Олексій Арестович розповів про смертельну хворобу путіна: правда чи інформаційна кампанія.

Як повідомляв портал "Знай.ua", росіяни хотіли образити українців, але допомогли ЗСУ завдати прицільного удару.

Також "Знай.ua" писав, що новинка на Київщині, "путін" почав відсмоктувати вигрібні ями українців.