Російські війська витоптали на траві перед своїми позиціями слово "хохлы", завдяки цьому їх помітила українська розвідка та завдала удар.

Росіяни витоптали напис в полі прямо перед своїми позиціями. Про це пише паблік у Twitter "Повернись живим". Також зазначають, що з повітря напис побачили розвідники, та завдали по позиціях ворога удар.

"Дякуємо, дуже дякуємо, тепер вас ще краще видно з повітря", - прокоментувала у твіті.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

У коментарях українців розсмішив надпис, а головне потішив результат, якщо координат офіційно немає, орки самі їх підкажуть — витоптавши мітку власними ногами:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Тупикова гілка еволюції, їй-богу", "Все, що ви хотіли знати про велику російську культуру, але вагалися запитати", "Навздогін попередньому твіту - IQ 10 шойгу із 10", "Хоч без помилки написали", "Казкові кретини", "Ідеальні кандидати на премію Дарвіна", "Бачу поряд дірку від прильоту. Добились свого, меседж прочитали" - процитували новину у твітері українці.

Нагадаємо, раніше ми писали, що пенсіонерка з Донеччини про поранення під час влучання російського снаряда в дім та ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", міністр реінтеграції з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук більше не займається питаннями обміну полоненими.

Також "Знай.ua" писав, що Михайло Подоляк вважає переговори та договори з рф відкладеною війною, яка принесе ще більше жертв.