Міністр оборони Олексій Резніков передав українським захисникам власний багі, на якому виграв гонку у 2013 році по бездоріжжю.

В умовах війни здатність швидко пересуватися по складній місцевості підвищує ефективність виконання бойового завдання. Автівки-Багі — це машини, які з легкістю можуть долати найскладніші ділянки маршруту зі швидкістю понад 80 км/год, розповів Резніков у своєму Facebook.

Олексій Резніков. Фото: Facebook
Олексій Резніков. Фото: Facebook

Міністр оборони передав власну автівку. За словами Резнікова, його машинка була створена для спорту, приносила йому срібні медалі, а у 2013 - Олексій Резніков завоював на ній "золото".

Олексій Резніков. Фото: Facebook
Олексій Резніков. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Перед тим, як передати багі ЗСУ, Резніков його протестував. Тест-драйв міністр оборони провів у важких умовах.

"Я перевірив машину, вона готова до бою! Вона всюди їде і не підведе. Нехай автомобіль служить ЗСУ і сектору безпеки і оборони на славу України",

- заявив Міністр.

Олексій Резніков. Фото: Facebook
Олексій Резніков. Фото: Facebook

Вона буде забезпечувати бойові завдання, запевняє міністр та заявив, що вже трошки перефарбував багі. Це авто пролізе де завгодно, там, де не пройде може іноді й людина.

"Довезе туди наших розвідників, де вони зроблять своє завдання і повернуться живі і здорові".

Нагадаємо, раніше ми писали, що британський аналітик Том Купер зробив оптимістичний прогноз по передових позиціях ЗСУ, та про загрузання ворога на сході.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бійці росгвардії з Краснодара відмовляються повторно їхати на війну в Україну.

Також "Знай.ua" писав, що ЗСУ розгромили численний підрозділ "вагнерівців", і росіяни почали боятися ще сильніше.