Стало відомо, чому путін опинився зараз у глухому куті. Не може ні мобілізувати народ, ні відступити на полі бою. Що про це відомо.

Американське видання Foreign Affairs писати про ситуацію, в яку на сьогоднішній день потрапили росіяни. Самі вирили собі яму, і починають в ній тонути.

Зараз у росії є багато ресурсів, які дозволяли б регулярно завдавати шкоди Україні, але, при цьому ніякого успіху на полі бою вони не домагаються. А без загальної мобілізації це і зовсім неможливо.

путін. Фото: Youtube
путін. Фото: Youtube

При цьому, народ в росії явно не готовий до сценарію масштабної мобілізації, і це для них принципово. У них з людьми ніби негласна угода, яка звучить так: "Ви не втручаєтеся в політику, натомість отримуючи комфортне і безпечне життя". Якщо в один момент через амбіції Кремля цю формулу поміняти, то можуть початися масові заворушення, а це невигідно для путіна.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Мобілізація. Фото: скрін youtube
Мобілізація. Фото: скрін youtube

У найближчі кілька місяців російський диктатор путін повинен зробити суворий вибір для себе. Мобілізація при цьому, не тільки накличе на нього політичну небезпеку, але і практично не змінить ситуацію на фронті. Війна і так йде не за їхнім планом.

Програна війна з Україною ставить його в трохи менш, але теж незручне становище. Її потрібно буде якось пояснити народу, який звик до легких перемог.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Одне можна сказати точно-перемоги російським окупантам не бачити. Збройні Сили України зроблять все можливе для того, щоб вигнати їх з наших земель раз і назавжди.

Нагадаємо, що український артилерійський парк поповнився новими САУ від американців: які особливості у M109A6 Paladin

Раніше повідомлялося, що Олена Зеленська розповіла, як син сприймає війну в Україні

Також, Чому те, що трапилося в Україні сміливо можна вважати геноцидом - кілька ознак винуватості російських окупантів