Поїтивилися нові подробиці стосовно шостого пакету санкцій проти Росії. Торкнуться вони і пропагандистів, які прославляють свого диктатора Путіна.

Таке рішення погодили міністри Євросоюзу в рамках шостого пакету санкцій, повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

Справа в тому, що в рамках шостого пакету санкцій проти Російської Федерації будуть відключені телеканали Rossiya24, TV center International, RTR Planeta від кабельної, супутникової та інтернет-трансляції в ЄС.

Російські пропагандисти, фото: скріншот з відео
Російські пропагандисти, фото: скріншот з відео

Це є досить важливим досягненням інформаційно-дипломатичного фронту. Можливо, більше людей дізнаються правду, і перестануть танцювати під путінський режим.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко подякував своїм міжнародним колегам, які підтримали відразу цю пропозицію. Всі розуміють, як це важливо на сьогоднішній день.

Пропагандисти, фото: скріншот з відео
Пропагандисти, фото: скріншот з відео

"Російська пропаганда-вбиває ментально, їй не місце в цивілізованих країнах. Тому її заборона в ЄС-великий крок у боротьбі з ворогом", – зазначив Ткаченко.

Раніше в Європейському Союзі вже забороняли такі телеканали, як Sputnik і Russia Today, але, тепер, цей список значно розширився.

Російська пропаганда
Російська пропаганда

Також, в цьому пакеті санкцій заборонили частково імпорт російської нафти.

Нагадаємо, що Росія напала на Україну 24 лютого. Того дня життя українців змінилося назавжди. Окупанти принесли на наші землі біль і руйнування.

Нагадаємо, що російський окупант зібрався влаштовувати бунт, якщо його не відпустять з війни в Україні: поскаржився батькові на умови

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович розповів про чергові перемоги ЗСУ, і перемоги в "спецоперації": у Росії є деякі переваги

Також, Михайло Подоляк про переговори і договори з рф