В пабілках мордора появились оголошення-попередження, що у крадених з України огірках була знайдена голка, її знайшла мешканка Ростова, яка вирішила скуштувати вкрадені овочі.

Винні знову українці:

"Друзі, Будьте обережні! Купила в сонячному на мечнікова огірки. Ще спитала звідки вони. Продавець сказав, що херсонські, з України. Дома нумо нарізати, а там голка від шприца! Я й офігіла. Буду розбиратися, заяву в поліцію писати, так що обережніше. Перевіряйте овочі, страшно просто якби відкусила, а не нарізала"

- пише співучасниця злочинів рф.

У пабліку прокоментували: "кончені", обізвавши українців етнічною лайкою. Вони думали, будуть красти і їм це не відгукнеться.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крадені огірки з Херсона. Фото: Telegram
Крадені огірки з Херсона. Фото: Telegram

Імовірно, красти та вчиняти злочини - не просто політика влади, а й сама сутність росіян. Відомо, що влада, на захоплених в Україні територіях краде великими партіями зерно.

Злочинці, які прийшли зі зброєю в руках вбивати мирних українців - обкрадають квартири та помешкання, а ті, хто не дістався, щоб зайнятися мародерством, потирають свої закривавлені долоні в надії перехопити хоча б щось з України.

Нагадаємо, раніше ми писали, що те, що трапилося в Україні сміливо можна вважати геноцидом - кілька ознак винуватості російських окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", путін поставив політичну мету повне захоплення Донбасу, та ЗСУ готові битися з окупантами до останнього.

Також "Знай.ua" писав, що на український ринок нарешті надійшли перші партії черешні ранніх сортів із південних та західних регіонів країни.