Ні для кого не секрет, що вже четвертий місяць росіяни ведуть проти України війну, і все частіше людей почали визнавати подію геноцидом.

Цього разу таку думку озвучили і в Foreign Policy.

Як стверджує видання, в Москві вже почали проводити етнічну чистку, а це один з перших дзвіночком геноциду. Які ознаки взагалі характери цього явища.

Геноцид українців. Фото: скрін youtube
Геноцид українців. Фото: скрін youtube

Почнемо з того, що з першого дня повномасштабного вторгнення, цивільні об'єкти по всій країні піддаються бомбовим і ракетним ударам. Все це незважаючи на те, що росіяни постійно брешуть про те, що вони не чіпають мирне населення, і звинувачують у всьому ЗСУ. Світ знає правду насправді.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Другою ознакою є масові страти мирних громадян. Це одне з найжахливіших явищ геноциду, і російські окупанти це розуміють. Вони не бояться ніяких покарань, або ж того, що карма все повертає назад.

Буча після окупації. Фото: YouTube
Буча після окупації. Фото: YouTube

Цивільні особи депортуються вглиб Росії через мережу "фільтраційних таборів". Весь цей час також Росія на офіційному рівні заперечує існування української нації та ідентичності.

Окупантські війська захопили зерносховища, а також експортували продовольство з українських магазинів, і доставили його собі в країну.

Буча
Буча

Наступним страшною ознакою геноциду, яким на жаль користуються російські війська, є згвалтування. Воно буває спрямоване на те, щоб жертви не прагнули мати власних дітей. Вони самі кажуть, що гвалтують їх до такої міри, що людині стануть огидними такі відносини.

Все це супроводжувалося масовою депортацією українців з їхніх будинків, включаючи 180 000 дітей. Це і є геноцид, який чомусь не всі хочуть визнавати. Росіян після такого складно назвати людьми.

Маріупольці. Азовсталь. Фото: youtube
Маріупольці. Азовсталь. Фото: youtube

Нагадаємо, що українка зняла, як жителі Мелітополя мітингують проти рашистів і гуманітарки

Раніше повідомлялося, що СБУ зірвала провокацію від російської ФСБ: намагалися скомпрометувати місію ОБСЄ

Також, війна не скасовує життя і любов: майже 52 тисячі пар в Україні об'єднали свої життя за 90 днів російської агресії