Перша леді України Олена Зеленська розповіла про те, як діти переживають війну в країні. Як допомагає Син Батькові, і куди збирається надходити дочка.

Ексклюзивне інтерв'ю з жінкою показали в ефірі телемарафону.

Кілька місяців Олена Зеленська не з'являлася на публічних заходах, так як в країні, зокрема в столиці, було занадто небезпечно. Російські окупанти могли нашкодити президентській родині.

Зараз, коли в столиці обстановка стала більш безпечною, перша леді дала відверте інтерв'ю, де розповіла про життя зараз, а також про ставлення дітей до війни.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

З дочкою і сином вони говорять досить відверто на цю тему, адже таке не можна приховати. Старша дочка Саша вже доросла, і все прекрасно розуміє сама, а ось синові потрібно було більш м'яко про все розповідати.

При цьому, син допомагає батькові в багатьох питаннях, зокрема, у виборі військової техніки.

"Він у нас підростаючий політолог. Він дає поради військові, і Батькові в тому числі. Які нам потрібно закупити танки, літаки і вертольоти, чого нам не вистачає. Які країни нам погано допомагають, які добре " - каже Олена Зеленська.

Олена Зеленська, скріншот з відео
Олена Зеленська, скріншот з відео

А ось дочка готується до вступу в один з українських вузів, буде здавати мультимедійний тест. Плани міняти з надходженням не хотіли, і Саша самостійно все вирішила.

Володимир і Олена Зеленські, фото: Instagram
Володимир і Олена Зеленські, фото: Instagram

Озвучувати професію, якою планує навчатися дочка перша леді не стала, але, це буде гуманітарний напрямок.

Нагадаємо, що ЗСУ показали ефектне знищення ворожого БМП: окупанти дуже поспішали, і "встигли" розлетітися вщент

Раніше повідомлялося, що експерт пояснив, як деблокувати Чорне море без кораблів НАТО не обійтися

Також, жертв серед цивільного населення в десятки разів більше, ніж серед ЗСУ.