У Київській міській військовій адміністрації знову заговорили про повторний наступ на столицю. Почали зміцнювати околицю на випадок ще однієї агресії.

Опублікували ролик з розповіддю в Telegram-каналі КГВА. Там Микола Жирнов відвідав один з пунктів оборони Києва, і тим самим показав, як місто зміцнюють перед другим штурмом, який чисто теоретично може відбутися.

Приводів для небезпеки сьогодні немає, однак, краще бути завжди підготовленими, щоб біда не наздогнала раптово.

"Якщо буде повторний штурм, уникнути пошкоджень ми не можемо, але, щоб максимально їх зменшити, перший рубіж оборони Києва обладнується на великій відстані від міста, щоб унеможливити застосування в першу чергу артилерійських підрозділів противника", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На даній ділянці і керовані мінні поля, і пункти із заздалегідь підготовленими позиціями.

Тероборона. Фото: Youtube
Тероборона. Фото: Youtube

Справа в тому, що останні кілька тижнів по мережі поширюється інформація про повторний штурм столиці росіянами. При цьому, ніякого угруповання військ поблизу Київського кордону не спостерігається. Оборону для Києва готують на випадок, якщо окупанти знову зважаться зганьбитися, і така атака обов'язково буде відбита. Наша столиця тепер завжди буде в небезпеці.

Тероборона. Фото: YouTube
Тероборона. Фото: YouTube

Нагадаємо, що безкоштовне розмитнення закінчується? Уряд пропонує повернути митні збори і ПДВ на ввезення авто з-за кордону

Раніше повідомлялося, що ЗСУ вибили з України безліч офіцерів середньої та молодшої ланки армії рф-британська розвідка

Також, підполковник Євген третій місяць бореться з окупантами під Ізюмом: думок про капітуляцію навіть не допускає