Окупанти можуть втратити перспективу наступу на Київ. Це можливо за умови успішного контрнаступу ЗСУ.

На думку військового експерта Олександр Коваленка, окупанти стикнулися з проблемами доставки провізії, та боєзапасу та палива.Вояки ЗСУ цим користуються та проводять успішний контрнаступ.

"Ключовим є північний напрямок у районі Києва. Просування у західному напрямку столиці – у бік села Макарова, через Ірпінь, Бучу, але у разі успішного контрнаступу, окупаційні війська втратять найменшу перспективу на позитивний розвиток наступальних дій у напрямку до столиці", - каже Коваленко.

Південний напрямок досить складний. Загарбники просунулися досить далеко, проте у південному напрямку вони мають так само серйозні логістичні проблеми.

На сході, південному сході, північному сході проблематично через неконтрольоване знищення Харкова та Маріуполя. Це воєнний злочин. Стратегія тотального знищення мирних міст викликана тим, що окупанти просто не можуть зайняти ці міста.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Щодо авіаударів, то й тут в загарбницьких військ проблеми, адже пілоти так само закінчуються, а нові йти відмовляються, адже загинути над Україною набагато більше шансів ніж у інших країнах, де воювала росія.

Через це у них виникає звіряче ставлення, спрямоване на деморалізацію та психологічний тиск як на жителів міст, так і на його захисників.

На думку експерта за тиждень два ЗСУ відтіснять російську армію назад до кордонів.

Нагадаємо, раніше "путін" капітулював, повернув Україні Донбас і Крим, - українці створили якісний діпфейк.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у МЗС України зізналися, що повернуть рідний Крим через всі злочини росії.

Також "Знай.ua" писав, що у росії зі строковиків, які воюють в Україні роблять контрактників.