Російські пропагандисти знову зібралися на студії ток-шоу для того, щоб обговорити ситуацію в Україні. Зібрали нові "казки" про поганий захід, і "нацистську" Україну.

Практично щодня протягом восьми років на російському телебаченні знімають політичні ток-шоу, де обговорюють не те, які проблеми є у них в країні, а дії Заходу, а також те, що відбувається в Україні.

Пропаганда головного мозку з кожним днем все більше прогресує, і путінська команда видала нову єресь.

"Азов - це і є фашистський "SS", а ЗСУ — це вермахт" - говорить один з пропагандистів. Він почав розповідати про те, що всього лише 19 відсотків українців виступає за те, щоб в Україні знесли радянські пам'ятники, однак, звідки вони взяли такі цифри - невідомо.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Пропагандисти, фото: скріншот з відео
Пропагандисти, фото: скріншот з відео

Всіх їх закликали знищити, або депортувати з країни. Саме такими методами звикли користуватися окупанти.

Нагадаємо, що Вермахт-збройні сили нацистської Німеччини. Саме з ними порівняв пропагандист Збройні Сили України, які ні на кого не нападають, а лише захищають свою країну від російських окупантів. Своє нинішнє значення поняття "вермахт" отримало за часів приходу до влади в Німеччині Націонал-соціалістичної німецької робітничої партії.

Військові нацистської Німеччини, скріншот: YouTube
Військові нацистської Німеччини, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що Росія почала повномасштабну війну проти України 24 лютого. Вони почали бомбити практично всю країну, і тим самим створили справжній геноцид.

Нагадаємо, що безкоштовне розмитнення закінчується? Уряд пропонує повернути митні збори і ПДВ на ввезення авто з-за кордону

Раніше повідомлялося, що американська журналістка Енн Епплбаум розповіла, чому не можна йти на компроміси з Путіним

Також, український розвідник тренувався по 18 годин на день, щоб стати професіоналом