Улюблений заспокійливий засіб українців, який останнім часом діє слабкіше, Олексій Арестович вирішив висловитися знову про хід війни. "Спецоперація" вже давно переможена, яку влаштувала рф - залишилося війну виграти.

Про це він заявив у прямому ефірі програми "Фейгін Live" на YouTube, де регулярно доповідає про обстановку на фронті.

За словами радника глави офісу президента України, зараз один з найскладніших етапів протистояння, і поки що перемога на боці України.

На даний момент не можна допустити того, щоб росіяни встигли підготуватися швидше, і багато що залежить від наших західних партнерів.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Олексій Арестович. Фото: Telegram
Олексій Арестович. Фото: Telegram

"Спецоперацію ми вже перемогли російську, а війну ще належить перемогти. Ця історія йде на всіх фронтах, і вона буде довгою, кілька місяців, як мінімум. Це вже не "хто більше зіб'є літаків" або "хто розіб'є повітряний десант". Це про те, хто виграє на дипломатичних майданчиках, на санкційних майданчиках, хто виграє в інформаційній протидії із Заходом і так далі", - сказав Арестович.

Російські можливості все ще більше, як у фінансовому плані, так і в кількісному. Якщо наші партнери будуть працювати в більш посиленому режимі, і не будуть зволікати з поставками зброї, то все може закінчитися вкрай швидко.

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео
Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

Раніше представник військової розвідки Вадим Скібіцький робив прогноз, що активна фаза боїв може тягнутися до зими, і у росіян є ресурси ще на рік війни. При цьому, переломний момент в цьому протистоянні може відбутися вже в серпні.

Нагадаємо, що в МВС придумали, як дозволити виїзд чоловікам призовного віку закордон

Раніше повідомлялося, що українка зняла, як жителі Мелітополя мітингують проти рашистів і гуманітарки

Також, Українцям розповіли про повторний наступ на Київ, чи наважаться російські війська знову зганьбитися