Ведуча на пропагандистському каналі росТВ програми "60 хвилин" заявила, що Росія тепер воює не лише з Україною, а й із країнами НАТО, яких вона теж змушена "демілітаризувати".

Варто зазначити, що наративи пропагандистів змінюються впродовж всіх трьох місяців війни, яку розпочала рф 24 лютого 2022 року. Цього разу у ефірі брехливого каналу визрів ще один чиряк - скабєєва вирішила зізнатися, що спецоперація вже скінчилася. Натомість почалася справжня при чому не просто, а третя світова війна.

Російська пропагандистка Ольга Скабеева
Російська пропагандистка Ольга Скабеева

За її словами, росія тепер воює не лише з Україною, а й з усіма країнами Північно-атлантичного альянсу, яких вона також вимушена "демілітаризувати".

"Мабуть, настав час визнати, можливо, що спецоперація Росії в Україні закінчилася у тому сенсі, що почалася справжнісінька війна, причому війна третя світова. Ми змушені займатися демілітаризацією не просто України, а всього Північноатлантичного альянсу",

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

— сказала вона.

Ці пропозиції пропагандистка заявила після того, як почула, що бойовиків ДНР заявили, буцімто центр окупованого Донецька обстріляли українські військові 30 травня з американських гаубиць M777, які передали Україні США.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російське командування тримає в заручниках сім'ї окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кадирівці відправляють на війну в Україну ув'язнених у в'язниці

Також "Знай.ua" писав, що Ірина Верещук дала українцям на окупованих територіях важливі поради, це допоможе зберегти життя і громадянство.