Стало відомо про те, що з складі кадирівських військ є величезна кількість ув'язнених. Мабуть, особовий склад закінчився, і довелося шукати нові можливості.

Про це повідомив російський опозиціонер Михайло Ходорковський.

Кадирівці. Фото: Telegram
Кадирівці. Фото: Telegram

За новими даними, російська влада вирішила відправити в Україну засуджених з Чечні. Поїхали вони, звичайно ж, у складі добровольців, але термін їх ув'язнення при цьому ще не закінчився.

З 953 добровольців, які відправилися з Чечні в Україну, 101 військовий має кримінальне минуле, або ж сьогодення. Кадирівці продовжують ганьбитися по повній.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Наших героїв утримували в зонах в жорстких умовах як особливо небезпечних рецидивістів, схильних до порушення режиму. Серед них-засуджені за участь у бандформуваннях, розбій, грабіж, незаконний обіг зброї, психотропних та отруйних речовин... сотні рецидивістів вже на фронті, в той час як вдома судові засідання по них скасовуються — через "неявку" підсудних",-написав Михайло Ходорковський.

Кадирівці, російські військові, скріншот з відео
Кадирівці, російські військові, скріншот з відео

Наприклад, судимий Бекхан Тайсумов був зобов'язаний перебувати у в'язниці до кінця поточного року, однак, замість цього воює в Україні з російськими окупантами.

Ще один ув'язнений Тамерлан Магамерзуєв засуджений до примусових робіт у березні 2022 року, але замість покарання поїхав воювати, хоча не мав права перетинати кордон Російської Федерації до виконання покарання.

Кадирівці. Фото: скрін youtube
Кадирівці. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що в Лисичанську та його околицях бої не припиняються ні на хвилину з початку повномасштабного вторгнення рф, ЗСУ показали фото

Раніше повідомлялося, що удар за ударом - і ворогів немає: ССО АЗОВ показали як винищують окупантів біля Запоріжжя

Також, глава МЗС Дмитро Кулеба розповів, як Росія намагається змістити тему України на другий план