ЗСУ отримають всі більше іноземної важкої артилерії, серед яких гаубиця М777, гаубиця FH70, САУ «CAESAR»

Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков у зверненні на офіційному сайті міністерства.

ЗСУ. Фото: Youtube
ЗСУ. Фото: Youtube

Як нагадали у міністерстві оборони, на передовій вже успішно працюють три види 155-мм артилерії – гаубиця М777, гаубиця FH70, САУ «CAESAR». Крім того, парк артилерії 155-мм калібру поповнюється.

Військові ЗСУ, які отримали досвід використання такого озброєння, надають багато позивних відгуків.

Популярні новини зараз
Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Завдяки майстерності наших захисників і захисниць, російські окупанти отримують відсіч, на яку не очікували", - говорить міністр.

В міністерстві також повідомили, що в Україну вже надійшли САУ М109 однієї з модифікацій. Це дуже якісна техніка. І її надходження стало результатом кооперації кількох країн. А берегова оборона нашої держави не просто буде посилена ракетами Harpoon – їх застосовуватимуть підготовлені українські команди.

"Впевнений, що бойове братерство «Гарпунів» та наших «Нептунів» допоможе звільнити та знову зробити наше Чорне море безпечним, у тому числі – надійно захистити нашу Одесу", - говориться в повідомленні.

Нагадаємо, російський окупант похизувався перед дружиною звірячими злочинами проти українських жінок: "Загін головорізів".

До слова, українські війська перейшли в контрнаступ: де точаться бої.

Раніше ми писали, що Михайло Подоляк назвав головну причину, чому росія не повинна перемогти у війні: світові лідери цього не розуміють.