Ворог готується до можливого наступу з території Білгородської та Воронезької областей. Путін не залишив плани захопити Харків та Київ.

Генштаб ЗСУ щодня звітує про активні дії захисників України та наступальний рух ворога, який накопичив сили на Білгородському та Воронезькому напрямках.

Вибухи у Харкові, поранені. Фото: Telegram
Вибухи у Харкові, поранені. Фото: Telegram

Мова йде про території на кордоні з Україною на межі з Харківською та Луганською областями.

"На території Бєлгородської та Воронезької областей противник продовжує підготовку резервів. Поповнює запаси з метою подальшого відновлення наступу".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також повідомляється, що рашисти наступали в напрямку Сєвєродонецька та Борівського. Проте успіху в цих напрямках не мали, ЗСУ не пустили ворога ні на крок. А от у напрямку Устинівки, Клинового та Покровського у противника є частковий успіх.

Зброя загарбників. Фото: Youtube
Зброя загарбників. Фото: Youtube

Відомо, що сьогодні знову обстріляли Харків, і мер міста закликав містян використовувати метро, як бомбосховище. На жаль, під час обстрілів загинуло п'ятеро людей, та ще 10 отримали поранення.

Це лише вкотре підтверджує, що звуку сирени не треба нехтувати, та у будь-якому разі шукати укриття.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські війська за три місяці війни довели всьому світу, що вони нічого з себе не представляють.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти почали готувати третю лінію оборони на окупованих територіях: бояться озброєння від Заходу для ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що Лукашенко віддав наказ створити оперативне командування збройних сил білорусі на українському напрямку.