Українські Сили спеціальних операцій знають свою роботу, і вона полягає в тому, щоб нищити російських загарбників, де б вони не ховалися на українській землі.

"Ми бачимо ворога скрізь. Де б він не ховався — ми завжди його знайдемо і допоможемо стати "хорошим росіянином", - розповідають воїни.

Сили ССО ЗСУ. Фото: Telegram
Сили ССО ЗСУ. Фото: Telegram

На відміну від японських самураїв, оператори ССО мають і шлях і ціль. Але часом її треба дочекатися - жартують захисники України.

Сили ССО ЗСУ. Фото: Telegram
Сили ССО ЗСУ. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також повідомляється, що завдяки діям воїнів ССО України знищено російських окупантів, які намагалися вести вогонь зі 120-мм міномету під Сєвєродонецьком.

Влучання в загарбників. Фото: Telegram
Влучання в загарбників. Фото: Telegram

Ворог облаштував позицію прямо у подвір'ї захопленого приватного будинку. Утім, це його не врятувало. За підтвердженими даними, внаслідок удару українських воїнів у ворога є вбиті. Після "прильотів" з нашого боку "200-х" противника від вибуху накрило сміттям, що цілком відповідає сенсу їхнього життя і смерті.

Сили ССО ЗСУ. Фото: Telegram
Сили ССО ЗСУ. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські війська зазнали провалу одразу на трьох напрямках в Україні — британська розвідка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", загарбники почали готувати третю лінію оборони на окупованих територіях: бояться озброєння від Заходу.

Також "Знай.ua" писав, що Міністерство фінансів Швейцарії тепер просить Федеральний адміністративний суд схвалити конфіскацію активів, щоб їх можна було повернути Україні.