Три тижні тому доповіли, що взяли Довгеньке на Харківщині, щоб не посадили командира, але насправді воюють за нього досі.

Окупанти несуть на війні нищівні втрати, але продовжують звітувати в кремль про свої "успіхи". Наприклад, про взяття села Довгеньке Ізюмського району на Харківщині, повідомляє СБУ з перехопленої розмови орка з родичкою, чи то матір'ю, чи то дружиною.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Загарбники відзвітували про його захоплення ще наприкінці квітня. Хоча насправді село знаходиться під контролем українських захисників, і за нього досі йдуть бої.

З нового перехоплення СБУ зрозуміло, що за таку "перемогу" російського командира-брехуна можуть і в тюрму посадити.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Розумієш, в чому прикол? Тут же були розборки: ми якщо типу Довгеньке не беремо, на комдива дві, ось три криміналки зараз висить, його садять. І все! А сенс в тому, що Довгеньке ще 3 тижні тому ж доповіли, що ми його взяли. А ми, он, за нього воюємо", - розповідає своїй матері Російський загарбник.

Полонений загарбник, скріншот з відео СБУ
Полонений загарбник, скріншот з відео СБУ

На що вона відповідає: "Ой, бл.. де ж ці стратеги *бані, командування, міністри сран*..."

Поки ворог активно обстрілює нібито вже "взяте" їм Довгеньке і сусідні села з артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів і танків. А наші ЗСУ дають гідну відсіч окупантам.

Нагадаємо, раніше ми писали, що росія почала відбудовувати вже третю лінію оборони на окупованому півдні України, бояться, що ЗСУ не залишать від них живого місця.

Як повідомляв портал "Знай.ua", білоруси не приховують, що вважають свого президента військовим злочинцем.

Також "Знай.ua" писав, що президент України відреагував на петицію від громадян України та дав розпорядження уряду втілити її в життя.