Білоруси не приховують, що вважають свого президента військовим злочинцем. Вони не бояться ніякого покарання, а лише чекають, коли прийде нова влада.

Цього разу проти білоруського диктатора висловився громадянин Білорусі Антон Метелико. Він є засновником проекту "Білорускі Гаюн", і дав інтерв'ю, де розповів своє бачення ситуації в світі, а зокрема в Україні.

Кордон з Білоруссю, фото: скріншот
Кордон з Білоруссю, фото: скріншот

Спочатку Антон прокоментував лист Олександра Лукашенка для генсека ООН Гутеррішу. Там лідер білорусів намагався виправдати себе в черговий раз, і довести свою вірність. У цьому листі йшлося про те, що Білорусь не є країною агресором, а лише намагаються домовитися про новий світопорядок.

Лукашенко. Фото: Instgaram
Лукашенко. Фото: Instgaram

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Це дешева маніпуляція, яка використовується Олександром Лукашенком багато років. Вона вже настільки всіх дістала, що вже обговорювати і реагувати на це — нерозумно" - підкреслив Метелико.

Далі він вирішив прокоментувати дії білоруської влади. Олександр Лукашенко не вважає себе учасником конфлікту в Україні, але, при цьому, він радісно надав російському колезі свої території, щоб окупантські війська обстрілювали наші території. Це пряма участь у війні, і колись Лукашенко прийде до цього.

Лукашенко і путін, фото: вільне джерело
Лукашенко і путін, фото: вільне джерело

"Лукашенко - військовий злочинець, він прямий учасник війни в Україні і він повинен відповідати на трибуналі перед судом, перед народом України і народом Білорусі, в тому числі" - додав творець проекту "Беларускі Гаюн"

Нагадаємо, що в Україну тривають поставки зброї від західних партнерів: флагманський гранатомет допоможе вигнати росіян

Раніше повідомлялося, що путінський пропагандист "заспокоїв" росіян, а також пригрозив світу ядерним ударом

Також, російські окупанти почали розміновувати Маріупольський порт заради 170 мільйонів: вкрадуть металобрухт і зерно