День 91. На Луганщині бійці 57 окремої мотопіхотної бригади знищили два російські танки.

Українські морські піхотинці показали результат своєї роботи, за невеликий проміжоч касу було знищено два російських танки. Та техніка, яка знаходиться в Україні досі була більш-менш захищена, натомість орки прислали стародавніх розконсервованих танків, яким понад 60 років.

Старі танки теж будуть горіти не гірше ніж ці, що вже горять, але наразі морпіхи показали, що мало підбитих танків русні не буває.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Українські військові уже відточили майстерність у знищені російських окупантів. Частіше за інші танчики горять після пострілів української "Стугни", а також іншими протитанковими ракетними комплексами, які до речі ще до війни стали постачати Україні західні партнери, які вбачали загрозу у росії.

Розбитий танк русні. Фото: Telegram
Розбитий танк русні. Фото: Telegram

На відео, яке демонструють морпіхи видно, як горять вже знищені танки. Почалися активні бойові дії на Луганщині та Донеччині, очільник Луганщини заявив, що 96% території обалсті вже втрачено. Найзапекліші бої ведуться на територіях цих областей, також відомо, що ворог почав скупчуватися біля північних кордонів та імовірно планує другий прорив.

Розбитий танк русні. Фото: Telegram
Розбитий танк русні. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше ми писали, що ЗСУ значно обмежили дії Чорноморського флоту: росіяни застрягли в глухому куті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти хочуть знову зганьбитися, і накопичують війська на північному кордоні.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти почали розмінувати Маріупольський порт заради 170 мільйонів