Глава МЗС Дмитро Кулеба закликав партнерів надати Україні ракетні системи залпового вогню.

У своєму твіттері Дмитро Кулеба написав, чому лише чотири літери допоможуть виграти війну в Україні.

"Чотири літери можуть допомогти Україні: - відобразити настання росіян на Донбасі — зірвати плани Росії з анексії Херсона — припинити тортури Росією, зґвалтування та інші жахливі порушення прав людини на окупованих територіях — розблокувати експорт та запобігти глобальній продовольчій кризі. Ці чотири літери: РСЗВ", - написав очільник МЗС.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Крім того, раніше Кулеба закликав партнерів прискорити постачання Україні озброєння та боєприпасів — реактивних систем залпового вогню, далекобійної артилерії, бронетранспортерів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також він звернув увагу на те, що усі держави повинні відмовлятися від пропозицій росії купити вкрадене в Україні зерно:

Дмитро Кулеба, фото: facebook.com/dmytro.kuleba
Дмитро Кулеба, фото: facebook.com/dmytro.kuleba

"Російські злодії крадуть українське зерно, вантажать його на кораблі, проходять через Босфор і намагаються продати його за кордон. Я закликаю всі держави бути пильними і відмовлятися від будь-яких подібних пропозицій. Не купуйте вкрадене. Не ставайте співучасниками російських злочинів. Крадіжка ніколи нікому не приносила удачі".

Нагадаємо, раніше ми писали, що Данія передасть Україні протикорабельні ракети "Гарпун": у чому їх особливість, і як вони допоможуть.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нема кому захищати кордони — у росії всі війська кинули на війну з Україною.

Також "Знай.ua" писав, що цінне спорядження на звалище, радіоактивний металобрухт - в рф: вибухотехніки показали, що повикидали вояки "другої армії світу".