У боях з російськими окупантами загинув майстер спорту міжнародного класу з боксу, чемпіон України Олег Прудкий.

Про це передала Федерація боксу України.

Загиблий спортсмен. Фото: Facebook
Загиблий спортсмен. Фото: Facebook

"Зі скорботою повідомляємо, що в боях з російськими окупантами загинув майстер спорту міжнародного класу з боксу, чемпіон України Олег Прудкий. Федерація боксу України висловлює співчуття родині боксера! Вічна пам'ять тобі Олег", - йдеться в повідомленні.

Боксер, який після завершення спортивної кар'єри пішов у силові структури і приєднався до елітного підрозділу "КОРД" загинув 22 травня. Однак подробиці загибелі не повідомляють.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Друг написав скорботне послання, про втрату одного.

"Захищаючи рідну Україну, загинув мій друг, черкащанин Олег Прудкий – - написав у Facebook відомий український боксер Володимир Матвійчук. - Сльози на очах. Олег, ти був справжнім і надійним. Скільки часу ми разом провели на навчально-тренувальних зборах, змаганнях. Скільки у нас з тобою незабутніх подій! Дякую тобі і всім воїнам за захист територіальної цілісності України. Мої співчуття рідним і близьким. Марьяночка, тримайся. Вічна пам'ять героям! Слава Україні! Смерть вам, орки прокляті!"

Загиблий спортсмен. Фото: Facebook
Загиблий спортсмен. Фото: Facebook

Нагадаємо, раніше ми писали, що Каспійська флотилія рф відмовляється воювати через аварійні кораблі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Шойгу на ходу придумав виправдання провалам в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що український боєць на тлі трофейної техніки записав звернення до "дон-дона" Кадирова.