Резніков повідомив, що зустріч на базі Ramstein пройшла успішно і натякнув на передачу нам Зірки Смерті.

"Я вдячний Ллойду Остіну III за його лідерство у форматі Ramstein, до якого приєдналося більше країн. На нашій наступній зустрічі я очікую повідомити про результати використання систем, які сьогодні обговорювали партнери, які повинні змінити гру на полі бою", - написав Рєзніков.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

За підсумками другої зустрічі Контактної групи з питань оборони України 23 травня близько 20 країн погодилися надати додаткову безпекову допомогу Україні. Зокрема Данія передасть Україні протикорабельні ракети Harpoon для захисту її берегів, а Чехія — гелікоптери вогневої підтримки, танки та ракетні системи.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

27 квітня за підсумками зустрічі представників оборонних відомств понад 40 країн світу на базі Ramstein у Німеччині було ухвалено стратегічне рішення переходу Збройних сил України на західні калібри та техніку.

Передача зброї Україні. Фото: YuoTube
Передача зброї Україні. Фото: YuoTube

Нагадаємо, раніше що російським окупантам не вдасться порушити поставки американської зброї в Україну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в українській розвідці розповіли, чому російські окупанти скоїли стільки злочинів у Бучі.

Також "Знай.ua" писав, що Лілія Ребрик "стусанами" вигнала зі свого життя тих, хто підтримує війну і путіна.