Крім допомоги Чехії, Польщі та Данії, Італія та Греція також нададуть артилерію Україні, — Пентагон

Глава Пентагону Ллойд Остін повідомив, що декілька країн зголосилися передати критично необхідні артилерійські системи та боєприпаси, включаючи Італію, Грецію, Норвегію та Польщу. Про це повідомляють в ЗСУ.

Артилерія. Фото: Youtube
Артилерія. Фото: Youtube

"Також хочу відзначити провідну роль Великої Британії, яка допомагає координувати військову допомогу та величезну кількість британської військової допомоги, яка продовжує вступати в Україну", — додав глава Пентагону.

Також стало відомо, що близько 20 країн також нададуть зброю для України.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Данія посилить Збройні сили України протикорабельними ракетами Harpoon та наземними пусковими установками для їх запуску. Саме Данія мала на озброєнні єдиний у своєму роді комплекс Harpoon Coastal Defense System, який також відомий за абревіатурою HCDS. Він знаходився на озброєнні країни з 1990-х по 2003 рік.

Артилерія. Фото: Youtube
Артилерія. Фото: Youtube

Де саме зараз перебуває ця система, в якому вона технічному стані невідомо. Прийманні у публічній площі жодних новин про його стан не було.

Франція вже передала дивизіон Цезарів, які почали нищити окупантів та відтісняти їх.

Нагадаємо, раніше ми писали, що військовий медик 8 років навчила не менше 8 тисяч військових надавати першу медичну допомогу в бойових умовах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Маріуполі зростає загроза епідемії, через зливові дощі по місту розноситься сміття і трупна отрута.

Також "Знай.ua" писав, що російським окупантам не вдасться порушити поставки американської зброї в Україну.