"Закарпатський легіон" із відстані понад 20 кілометрів вразив рашистську ціль із гаубиці зразка НАТО

Артилеристи 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади влучили в пункт дислокації командного складу одного з підрозділів російської армії. Відео пострілу розмістили на своїй сторінці у Facebook.

Захована у дворі ворожа техніка. Фото: Facebook
Захована у дворі ворожа техніка. Фото: Facebook

Знищений військовий позашляховик із позначкою "Z" і кілька рашистів, що знаходилися поряд. Ворожа техніка ховалася у садибі між будинком та допоміжними будівлями. Варто сказати, що кури, які мирно паслися за сараєм навіть не здригнулися, а рашиського позашляховика не стало.

Потрапляння по ворожій техніці. Фото: Facebook
Потрапляння по ворожій техніці. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Постріл здійснений із гаубиці, що надійшла в Україну в рамках допомоги від країн НАТО.

Потрапляння по ворожій техніці. Фото: Facebook
Потрапляння по ворожій техніці. Фото: Facebook

На уповільненому відео з дрона видно приліт снаряда 155 калібру й момент потужного вибуху. Ціль знаходилася на відстані понад 20 кілометрів, тому влучний постріл наочно демонструє високоточність новітньої зброї, яка надійшла й продовжує надходити в Збройні Сили України.

Нагадаємо, раніше російські окупанти знову спробують захопити Південь України, проте ЗСУ вже їх там чекають з "сюрпризами".

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти втратили в Україні більше військових, ніж за 9 років Афганістану.

Також "Знай.ua" писав, що Джо Байден пообіцяв втрутитися в разі агресії Китаю на Тайвань.