Українські збройні сили майже три місяці відбивають російську навалу, воюючи з більшою та агресивнішою армією рф.

Бійці Збройних сил України продовжують зменшувати кількість воєнної техніки окупантів, "деміталіризуючи" другу армію світу. Кадр зі збитим гвинтокрилом розмістили в телеграм-каналі Оперативний ЗСУ.

Щодня захисники збивають ворожі гвинтокрили, літаки та БПЛА, а також ракети, які випускає окупант, щоб нищити українські міста. Українські винищувачі патрулюють повітряний простір на підконтрольній Збройним силам території, а ударна авіація Повітряних сил в черговий раз завдає удари по скупченню техніки, живій силі та інших об’єктах ворога.

Гелікоптер. Фото: YouTube
Гелікоптер. Фото: YouTube

Для того, щоб збити рухому ціль в небі, слід розрахувати швидкість руху цілі, та швидкість руху снаряда, який випускають з ПЗРК.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Швидше за все, на фото, яке оприлюднили в телеграм-каналі — вертоліт Ка-52, найбільш потужний гелікоптер, який використовує російська армія у війні з Україною. Українці широко використовують для "приземлення" гелікоптерів - ПЗРК "Стугна", з інфрачервоною головкою самонаведення розробки американської компанії General Dynamics.

Призначений для ураження вертольотів і літаків противника, що низько летять, на зустрічних і навздогінних курсах в умовах впливу природних і штучних теплових перешкод.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Жозеп Боррель висловився, як війна в Україні змінила ЄС, і що планують зробити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російським окупантам не вдасться порушити поставки американської зброї в Україну.

Також "Знай.ua" писав, що Джо Байден пообіцяв втрутитися в разі агресії Китаю на Тайвань.