Президент України Володимир Зеленський озвучив нові стратегічні завдання для нашої країни. Виграємо цю війну, якщо впораємося з поставленими планами.

Про це український гарант заявив під час свого виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Його мова, звичайно ж, була пов'язана з ситуацією в Україні, яка склалася через наступ російських військ.

Під час свого виступу Володимир Зеленський озвучив нові стратегічні завдання, які найближчим часом має виконати Україна.

"Головними і актуальними завданнями України в умовах війни з Росією сьогодні є:

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще
  • зробити найсучаснішу систему ППО,
  • найсучаснішу мультисистему безпеки,
  • мати договір з безпеки з іншими країнами, яким ми довіряємо " - говорить український гарант.

При цьому, договір, за його словами, повинен бути ратифікований в Парламентах держав, які є партнерами. Це допоможе раз і назавжди запобігти загрозам з боку агресорів. Вони більше не прийдуть на нашу землю ніколи. Потрібно лише розробити спеціальний договір, який в першу чергу буде влаштовувати Україну.

Володимир Зеленський. Фото: Telegram
Володимир Зеленський. Фото: Telegram

"Ми зупинили російську армію і поступово видавлюємо окупантів з нашої землі, але чи довелося б нам це робити, якби ще минулого року нас послухали і ввели санкції проти РФ? Не чекайте фатальних пострілів, захищайте відразу по максимуму свободу. Ось якими мають бути санкції-максимальними. І таких санкцій проти Росії досі немає " - продовжив Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський. Фото: YouTube
Володимир Зеленський. Фото: YouTube

Нагадаємо, що окупанти не залишають спроб форсувати Сіверський Донець-виходить знову "Чорнобаївка"

Раніше повідомлялося, що війна - не тільки бої на фронті, а й турбота про цивільних: азовці допомагають проводити евакуацію

Також, перемогу Україні забезпечать жінки: екстрасенс Макс Гордєєв розповів про контрнаступ ЗСУ на Росію і смерть Путіна