Українські військові продовжують захищати Україну, протистояти навалі російської збройної машини, та потрохи відтісняти ворога. У відвойованому Харкові назбирали цілу купу відстріляних снарядів, але це лише частина.

"Це лише мала частина того, що нелюді випустили по мирному Харкову. Місту, яке відстояли свободу і не підкорилося окупантам", - написав коментуючи відео з мережі журналіст Андрій Цаплієнко.

Відомо, що від Харкова окупантів відтіснили з одного боку до кордону, а з іншого продовжують відвойовувати території.

Звалище відстріляних снарядів. Фото: Telegram
Звалище відстріляних снарядів. Фото: Telegram

Ворожі підрозділи привезли на землю українську чимало броньованої техніки, а стріляли не лише з наземних артустановок, але й з моря і з літаків та гелікоптерів, з усіх можливих видів зброї. Україна виграла битву за Харків, і тепер російські військові відступають на півночі Харківської області. Українська армія продовжує успішний контрнаступ.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Звалище відстріляних снарядів. Фото: Telegram
Звалище відстріляних снарядів. Фото: Telegram

Харків обстрілюють вже значно менше, адже щоб долетіти до міста, треба мати ракети великої дальності. Одним з найважливіших пунктів, з яких необхідно було вибити російських військових, це містечко Циркуни. З нього рашисти вели артобстріли Харкова.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ЗМІ встановили особу ще одного російського ката, який розстрілював мирних жителів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мобілізовані в "ДНР" масово скаржаться на службу в російській армії та готові до дезертирства.

Також "Знай.ua" писав, що українцям показали захисника ЗСУ, який став страшним сном для окупантів.