СБУ перехопила ще одну цікаву розмову окупанта, яка була мобілізована в "ДНР" для війни проти України. Чоловік порівнює службу в лавах російської армії з рабством і готовий до дезертирства. Про це йдеться в повідомленні СБУ в соцмережі facebook.

Мобілізовані в "ДНР" намагаються всіма силами втекти з війни і навіть шукають для цього правозахисні організації. Вони відзначають, що бути в рядах ЗС рф це те ж саме рабство і тому схильні до дезертирства.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Хоча куди-небудь звернеться, ну, не знаю, з прав людини, врешті-решт. Йо-майо, я що, в полоні якомусь або в рабстві? Я не зрозумію ось це", - скаржиться мобілізований житель так званої "ДНР" своїй дружині.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Окупант не знає, що йому робити і куди звертатися, адже за фактом Росії немає діла, як вони себе почувають.

"У Росію не поскаржишся, тому що це Росія змусила, петушиліна (прим. Пушилін) не поскаржишся, тому що він нас подарував або продав Росії, Україні – я буду зрадником...", - сказав окупант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці відправили Сергію Притулі 700 мільйонів гривень, ведучий впевнений, що кінець війни не скоро: "сидіти і курити бамбук".

Також наш портал інформував, заслужений діяч науки і техніки України пішов на війну з двома синами - мріє дописати свої книги: "Живемо у великий час".

Крім того, наш портал інформував, українець був музикантом, бізнесменом, а тепер на фронті зі зброєю захищає Батьківщину - історії, які не залишають байдужими.