Українські артилеристи розповіли, як використовують космічну розвідку для знищення окупантів

У 45 окремій артилерійській бригаді ЗС України розповіли, як працює артилерійська розвідка, яка дозволяє завдавати точкові та вкрай болючі удари по противнику. Про це повідомило Головне управління розвідки в телеграм-каналі.

Робота артбригади. Фото: Facebook
Робота артбригади. Фото: Facebook

Дані зі супутників артилеристи отримують безпосередньо від космічної розвідки. Потім проводять дорозвідку цілей за допомогою БПЛА, і лише після цього завдається вогневий удар із коригуванням вогнем з дрона. Така метода дає можливість економно використовувати боєзапас.

Робота артбригади. Фото: Facebook
Робота артбригади. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Результат останньої частини цієї роботи – на відео від 45 окремої артилерійської бригади Збройних Сил України.

"В підрозділі на передовій завжди є робота для безпілотників. Космічна розвідка як раз надала дані – є достойна ціль, ворожий об’єкт. Злітали безпілотником ввечері на дорозвідку, підтвердили – працюємо! Притримали "смачне" на ранній ранок наступного дня. Знову вилетіли і за підтримки гармати 2C7 чітко та обережно опрацювали", - прокоментували артилеристи.

Нагадаємо, раніше ми писали, що морпіх Олександр назвав два факти, завдяки яким Україна переможе у війні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", росіяни знищили під Києвом будинок ветерана Другої світової війни.

Також "Знай.ua" писав, що Нацгвардієць Роман тримає оборону на польовій кухні.