Німецька розвідка повідомляє, що Україна бореться проти російських неонацистів, - Spiegel

Видання пише, що розвідка встановила два неонацистські угруповання "Російська імперська ліга" і "русичі", які воюють проти України. Співпраця влади РФ з цими угрупованнями доводить привід для війни, так звану "денацифікацію" України, до абсурду.

Російські солдати. Фото: Spiegel
Російські солдати. Фото: Spiegel

Співпраця влади рф з цими угрупованнями доводить привід для війни, так звану «денацифікацію» України, до абсурду.

Німецька розвідка повідомила, що росія залучила неонацистів до війни проти України. Тому Україна воює і з неонацистами рф, — так написав тижневик повідомляє Spiegel із посиланням на німецьку розвідку BND (Bundesnachrichtendienst).

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Угруповання "Русичі" очолює відомий садист Олексій Мільчаков. "Російський імперський легіон" засвітився в Україні на початку гібридного російського вторгнення.

Як докази правоекстремістської ідеології "Русича", розвідка доклала до доповіді фотографії засновників групи Олексія М. та Яна П., на яких один позує з прапором зі свастикою, а інший відтворює нацистське вітання.

Також стало відомо, що у квітні правий екстреміст з Донецька Олександр М. намагався набрати добровольців для війни через Telegram, в рф ухвалили рішення створити батальйон для підтримки проросійських та російських сил. Сам М. у минулому воював на боці росії на Донбасі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що мобілізовані в "ДНР" масово скаржаться на службу в російській армії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям показали бійця ЗСУ, який як страшний сон для окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що геніальна стратегія, завдяки якій Україні вдасться виграти війну.