Поки народ росії щосили потішався над стражданнями українців у підвалах, над померлими від рук російських солдатів і зґвалтованими військовими рф українськими дітьми, ми захищали свою Батьківщину.

Багато українців пережили жахи вибухів, прильотів ракет і повітряних сирен, а росіяни в цей час тільки сміялися.

Зараз і жителі рф почали просити про те, щоб над їхніми містами закрили небо. Відео одного з таких прохань виклали на каналі українського блогера Олексія Дурнєва "Боже, яке кончене".

"Я, Арішева Оксана Олександрівна, мешканка Курської області, Лужківського району, селища Тьоткіно, звертаюся до нашого президента Володимира Володимировича путіна. Я прошу надати закрите небо і безпечне проживання на прикордонних територіях. Так як проживати в підвалі з дітьми або постійно кудись виїжджати мені набридло. Так само, як і всім жителям прикордонних територій. Не у всіх є міцний підвал і можливість кудись або на чомусь виїхати",- просить росіянка.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, що селище Тьоткіне межує з Україною, а саме з Сумською областю, де точаться бої.

Не знаємо, як там путін, але всі українці, на відміну від росіян, зрозуміли, що Володимиру путіну плювати на жителів своєї країни. І в кращому випадку, це відео пройде повз нього. А в гіршому - пані Оксана пройде по якійсь статті.

Українці теж знайшли, що відповісти мешканцям селища Тьоткіне:

"На Ківу схожа", "НАТО просите?", "Та що ти кися, звикай мурко", "Цікаво, хто ж їм небо закриє", "Як нас бомблять, ви кричите "Так вам треба, хохлам!", а коли пару вибухів почуєте над собою, так одразу скиглите. Просто ганебний народ", "Набридло їй, звикай", "Губозакотувальну машинку вам, а не закрите небо", "Не подобається? Терпі, моя красавіца", "Ну куди так швидко закривати небо ? Ви ж всі колективно мастурбували на війну, Отримуйте", "Ти вівця тупа, в Україні люди так вже 3 місяці живуть!"...

Селище Тьоткіно
Селище Тьоткіно

Нагадаємо, що українцям показали бійця ЗСУ, який як страшний сон для окупантів: "Молотить в тріски".

Раніше ми повідомляли, що Олексій Арестович розповів про методи, які використовують окупанти в Україні.