Розкрилася ще одна правда про сутність росіян. Серед воюючих в Україні окупантів величезна кількість любителів заборонених речовин.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови Службою безпеки України. Опублікували дані на сторінках відомства в соціальних мережах мережа.

Вони не приховують те, що приймають наркотики, і роблять це для хоробрості перед зіткненням з ЗСУ. Завозять їм ці "добавки" з Росії, і повністю у відкриту.

З опублікованої в мережі розмови можна зробити висновки, що серед російських загарбників величезна кількість наркоманів, і багато хто з них навіть займають керівні посади.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Попроси у Гурдіна, щоб він забрав наркоту і свою теж сюди привіз! Наркоту, яку нам видали. Щоб він забрав і свою теж привіз", - каже окупант своїй дружині.

Крім того, у них є спільні гроші, які вони витрачають на коньяк. Тобто, алкоголем вони теж часто користуються перед боями. А потім хтось дивується, чому вони несуть такі поразки на полі бою.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Можливо, в такий спосіб вони намагаються допомогти Україні якомога швидше виграти, за що звичайно їм багато вдячні. Однак, краще б спочатку сиділи на своїй батьківщині, і поклонялися диктатору з домашнього дивана.

Нагадаємо, що росіяни напали на українські території практично три місяці тому - 24 лютого. За цей час ЗСУ зуміли ліквідувати практично 29 тисяч військових, і протистояння триває. Вони пошкодують, що в один день переступили кордон.

Нагадаємо, що кримський татарин після переслідувань на батьківщині пішов у ЗСУ, щоб врятувати свій народ

Раніше повідомлялося, що переговори з Росією поставлені офіційно на паузу, причин декілька-радник ОПУ Михайло Подоляк

Також, Михайло Федоров показав, як у Росії реагують на смерть окупантів їхні близькі